За виборами в Росії стежитимуть 600 міжнародних спостерігачів

Поділитися
© ogoniok.com
На виборах президента Росії, які відбудуться 4 березня, очікується близько 600 міжнародних спостерігачів. 69 довгострокових спостерігачів уже акредитовані.

Як повідомив глава російського Центрвиборчкому Володимир Чуров на засіданні комісії в четвер, 2 лютого, на виборах вже акредитовано 69 довгострокових міжнародних спостерігачів від двох місій - Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) та від місії спостереження від СНД.

При цьому Чуров додав, що один акредитований спостерігач вже приступив до роботи: він був присутній на декількох засіданнях ЦВК.

Нагадаємо, місія БДІПЛ ОБСЄ зі спостереження за президентськими виборами в Росії почала роботу 26 січня 2012 року. Всього від Бюро до Росії в якості спостерігачів були запрошені 200 осіб. Раніше планувалося, що довгострокова місія спостерігачів у кількості 40 осіб приступить до виконання своїх обов'язків в кінці січня.

У середу, 1 лютого, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін на зустрічі з членами Союзу юристів Росії та студентами юридичних вишів заявив, що присутність іноземних спостерігачів на виборах президента підвищує довіру до країни.

Разом з тим кандидат у президенти додав, що Росія сподівається на об'єктивність і незаангажованість таких спостерігачів. «Ось я дуже розраховую саме на таку роботу колег з інших держав, коли вони будуть працювати на президентських виборах», - сказав Путін.

Нагадаємо, вибори президента РФ пройдуть 4 березня 2012 року. За посаду президента РФ будуть боротися п'ять кандидатів: від «Единой России» - Володимир Путін, від КПРФ - Геннадій Зюганов, від ЛДПР - Володимир Жириновський, від «Справедливой ​​России» - Сергій Миронов і самовисуванець - бізнесмен Михайло Прохоров. !zn

Читайте також:

Явлінський: Всі інші кандидати - це Путін

Березовcький вимагає від кандидатів у президенти РФ бойкотувати вибори

Горбачов запропонував на референдумі скасувати «самодержавство» у Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі