За Януковича свої голоси віддали б 17% виборців, якби Тимошенко не брала участь у виборах

Поділитися
Якби вибори президента проходили в середині червня, то найбільше голосів прихильників отримав би Віктор Янукович - 17,4%. Другий у рейтингу Арсеній Яценюк з 12% голосів. У трійку лідерів потрапляє також Віталій Кличко, який отримує 9,4%. Опитування проводилося за умови, що Юлія Тимошенко не змогла б взяти участі у виборах.

Якби вибори президента проходили в середині червня, то найбільше голосів прихильників отримав би Віктор Янукович - 17,4%. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Згідно з результатами опитування, другим у рейтингу значиться Арсеній Яценюк з 12% голосів (від усіх опитаних). У трійку лідерів потрапляє також Віталій Кличко, який отримує 9,4%.

На четвертому місці комуніст Петро Симоненко - 4,8%, далі йде Наталія Королевська - 3,4%. Анатолій Гриценко та Олег Тягнибок отримують по 2,4% і 2,5% відповідно.

Опитування було проведено 8-17 червня. Методом інтерв'ю опитано 2040 респондентів, що мешкають в усіх областях України та в Криму.

При вимірюванні рейтингів кандидатів на пост президента враховувалося, що якби вибори проходили під час опитування, то Тимошенко не могла б брати участь у виборах.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3.3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%. !zn

Читайте також:

Прохідний бар'єр на виборах до Ради долають 4 партії

Янукович запросив спостерігачів від ОБСЄ на парламентські вибори

На парламентські вибори в Україну з офшорів перекажуть більше 1 млрд доларів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі