Забзалюк отримав за вихід з БЮТ $450 тис., щоб викрити владу

Поділитися
© prokitai.ru
Роман Забзалюк заявив, що отримав від Ігоря Рибакова за вихід з «Батьківщини» $450 тис. А членом депутатської групи «Реформи заради майбутнього» він став, щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції.

Народний депутат Роман Забзалюк заявив, що він ніколи не виходив з «Батьківщини», а членом депутатської групи «Реформи заради майбутнього» він став, щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції. Про це він заявив сьогодні журналістам на прес-конференції.

Роман Забзалюк зазначив, що з наближенням виборів в Україні режим Віктора Януковича почав хвилю брудних провокацій проти опозиції і її лідерів, і підготовку фальсифікацій.

За словами Романа Забзалюка, в ході проведеного депутатського розслідування, йому вдалося отримати прямі докази цього.

"Чому я зараз виступаю від імені «БЮТ-Батьківщина»? По суті, ці два місяці я формально числився у так званій групі «Реформи заради майбутнього», але фактично ніколи і не виходив з лав команди «БЮТ-Батьківщина»", - підкреслив він.

Нещодавно керівництву «Батьківщини» стало відомо про підготовку чинним режимом фальсифікацій на виборах і спроб дискредитації опозиції.

"Було прийнято рішення припинити такі провокації і пролити світло на плани влади. Це відповідальне завдання було доручено безпосередньо мені", - сказав він.

Роман Забзалюк продемонстрував журналістам аудіозапис, на якому чути голоси, схожі на його голос і голос Ігоря Рибакова, лідера групи «Реформи заради майбутнього». В ході розмови Романа Забзалюка пропонуються гроші за його перехід і його діяльність проти «Батьківщини».

"Я записував сам себе на свій мобільний телефон", - пояснив він і пообіцяв оприлюднити аудіозаписи.

"За продаж своєї совісті пропонуються шалені гроші. Мова йде про суму у розмірі $500 тис. відразу, потім щомісячна зарплата 20-25 тисяч, плюс надбавки за активну брехню проти опозиції", - сказав він.

Роман Забзалюк сказав, що отримав від Ігоря Рибакова $450 тис.

Нагадаємо, минулого року Роман Забзалюк написав заяву про вихід з фракції БЮТ і вступ до депутатської групи «Реформи заради майбутнього», яку очолює Ігор Рибаков. !zn

Читайте також:

Екс-бютівець Забзалюк увійшов до групи «Реформи заради майбутнього»

З фракції «БЮТ-Батьківщина» вийшов депутат Забзалюк

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі