Закон про російську мову ніяк не вплинув на рейтинги регіоналів і опозиції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Мовний закон тільки посилив впевненість виборців у своєму виборі. Ні Партія регіонів, ні опозиція додаткових балів перед парламентськими виборами не отримали.

Рейтинги основних політичних партій за останні два місяці змінювалися в межах статистичної похибки. Про це заявила директор фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна під час інтернет-конференції на сайті Liga.net.

«Як це не дивно, але прийняття мовного закону не вплинуло на зміну рейтингів. Очевидно, що виборці розділилися у своїх симпатіях ще раніше. Єдине, на що вплинув цей закон, - впевненість виборців у своєму виборі. Прийняття цього закону майже нічого не додало партії влади, але так само нічого не додало й опозиції», - сказала Бекешкіна.

Директор фонду «Демократичні ініціативи» вважає, що влада зможе сформувати більшість в Раді за рахунок мажоритарників. «Цілком очевидно, що у Верховну Раду пройдуть 4 політичні сили - «Батьківщина», Партія регіонів, Комуністична партія та УДАР. Залишається можливість проходження партії Королевської і «Свободи». Більше ні в кого жодних шансів немає. Більшість в обраній Верховній Раді буде пропрезидентською за рахунок мажоритарних округів», - сказала вона. !zn

Читайте також:

Навіть донецька соціологія не виявила підтримки українцями закону про мови

Об’єднана опозиція випереджає Партію регіонів на 1,5%

У парламент точно проходять 4 партії, Тягнибок і Королевська - близькі до 5%

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі