Заступника мера Сімферополя Скуцького визнано винним у корупції

Поділитися
© commissioner.cws.coe.int
Заступника мера Сімферополя Ігоря Скуцького суд визнав винним у вчиненні корупційних дій.

За даними прокуратури автономії, І.Скуцького визнали винним за порушення обмежень щодо використання службового становища.

Як повідомила прес-секретар прокуратури республіки Наталя Бояркіна, 5 січня 2012 Апеляційний суд Криму за скаргою прокуратури скасував рішення Залізничного райсуду Сімферополя. Останній у грудні минулого року скасував складений прокурором Сімферополя протокол про порушення антикорупційного законодавства стосовно заступника мера кримської столиці.

«На це рішення прокурором був внесено протест і апеляційний суд вже в січні цього року визнав його провину. Але справу закрили в зв'язку з тим, що закінчився термін накладення адміністративного стягнення. Але те, що діяв він неправомірно, це доведено», - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, прокуратурою Сімферополя був складений протокол про корупцію стосовно заступника мера Сімферополя Ігоря Скуцького. Проте в грудні 2011 року Віктор Агєєв заявив журналістам, що його заступник не займався і не займається корупційними справами.

«Щодо Скуцького пройшов суд. Інформація не підтвердилася», - сказав тоді В.Агеєв.

При цьому мер не зміг уточнити, в чому конкретно звинувачувався його заступник, заявивши лише, що мова в протоколі йшла «про незаконне підготовлене рішення виконкому».

Інформацію про те, що І.Скуцькій звинувачується в корупції, оприлюднив наприкінці листопада минулого року заступник прокурора Криму Геннадій Дем'яненко.

За його словами, протокол був складений прокурором Сімферополя, проте більше ніяких подробиць відтоді не повідомлялося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі