Захист Тимошенко побоюється її швидкого повернення в колонію

Поділитися
© vtabloid.com
Влада, за словами Власенка, всіма способами намагається затягнути розгляд касації у газовій справі і прискорити розгляд справи щодо ЄЕСУ. На думку захисника, влада хоче отримати другий вирок Тимошенко до 28 серпня - дня, на який призначено розгляд справи екс-премєр в Європейському суді з прав людини.

Спецслужби планують операцію з вивезення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з ЦКЛ № 5 Харкова, де вона проходить курс лікування, у Качанівську виправну колонію, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Здійснюється підготовка виписки Юлії Володимирівни з лікарні. Для цього спецслужби планують різні спецоперації з вивезення Юлії Тимошенко назад у Качанівську колонію. Це робиться з єдиною метою - щоб людину, яка не отримала належного лікування, перевести назад в колонію і щодня, як у Києві, тягати на розгляд надуманоъ справи щодо ЄЕСУ", - сказав він журналістам у п'ятницю біля ЦКЛ № 5.

На думку Власенка, це робиться для того, щоб винести новий вирок Тимошенко до 28 серпня, дня розгляду скарги екс-прем'єра в Європейському суді з прав людини.

На підтвердження своїх слів про підготовку до виписки Тимошенко Власенко нагадав заяву головлікаря ЦКЛ № 5 Михайла Афанасьєва, який припускав можливість виписки екс-прем'єра при певних умовах.

Захисник також нагадав про психологічний тиск, який чинився на лікаря Тимошенко з берлінської клініки "Шаріте" Лутца Хармса під час його останнього візиту до Харкова.

"Мета - вивести німецький лікарів з процесу лікування, оскільки це єдині лікарі, на яких влада не може чинити прямий адміністративний тиск. Вони будуть продовжувати чинити на них психологічний тиск, так як робили це останні два дні перебування тут Хармса", - сказав Власенко.

Нагадаємо, 10 липня проведено обстеження Тимошенко у діагностичному центрі на території лікарні «Укрзалізниці». 12 липня в лікарні заявили, що обстеження підтвердило стабілізацію процесу захворювання. !zn

Читайте також:

Хвороба Тимошенко стабілізувалася, - лікарі

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Захист просить дати Тимошенко «нормально похворіти»

Здоров'я Тимошенко погіршилося. Судмедексперти вимагають більше часу для підготовки висновків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі