Затримано главу Держслужби зайнятості. Знайдено $7,5 млн

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Учора Служба безпеки України заарештувала директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького та кількох чиновників відомства.

Про це ZN.UA повідомило джерело в СБУ.

За його словами, під час обшуків у кількох банківських скриньках, які належали затриманим, були виявлені валютні цінності на загальну суму в $7,5 млн, велика кількість золотих годинників і дорогоцінних каменів.

Передбачається, що в понеділок суд визначить запобіжний захід для затриманих.

Володимир Галицький очолював Держслужбу зайнятості з травня 2003 по квітень 2005 і з серпня 2006 по сьогодні. Останнє місце роботи перед держслужбою - директор департаменту інвестиційного розвитку «Енергоатом».

Паралельно з керівництвом Державним центром зайнятості Володимир Галицький є керівником виконавчої дирекції Фонду державного соціального страхування України з безробіття. Бюджет фонду в 2010 році становив 7,3 млрд грн.

Нагадаємо, що 25 липня дочка Володимира Галицького - Маргарита Смілянська-Галицька, перебуваючи в Монте-Карло, не впоралася з керуванням і на своєму «Бентлі» врізалася в чотири автомобілі: Aston Martin, Mercedes, Ferrari і Porsche.

Після ДТП Володимир Галицький запевняв, що до автомобіля дочки не має ніякого відношення, оскільки вона «зустрічається з одним з олігархів, який і подарував їй «Бентлі».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі