Заяви про вступ у фракцію ПР написали вже 40 самовисуванців

Поділитися
Михайло Чечетов запевняє, що в новій Раді у партії влади буде одноосібна більшість за рахунок приєднання до них мажоритарників.

У Партії регіонів заявляють, що майже всі самовисуванці, що пройшли до нового парламенту у мажоритарних округах, вже написали заяву про вступ у їхню фракцію.

«Майже 40 самовисуванців написали заяву про вступ у нашу фракцію, тому в новій Раді у нас буде одноосібна більшість. Закони зможемо приймати швидко і злагоджено», - розповів «Комсомольской правде в Украине» заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

За його словами, самовисуванці писали заяви добровільно і ніякого тиску ні на кого не було.

Називати імена самовисуванців, які вирішили приєднатися до партії влади, Чечетов не став. На навідні запитання про те, чи надходила заява від нинішнього спікера Володимира Литвина, екс-міністра МНС Віктора Балоги і міністра економіки Петра Порошенка, депутат теж відповідати не захотів.

«Можливо, хтось ще не встиг написати заяву про вступ у нашу фракцію або у політика закінчилися чорнило, папір», - сказав він.

Нагадаємо, за результатами виборів 28 жовтня Партія регіонів провела в майбутній парламент за списками і мажоритарними округами 185 депутатів. Щоб сформувати більшість, їм необхідний ще 41 голос. !zn

Читайте також:

Обирати спікера будуть у перший же день роботи нової Ради

Регіонали мають намір очолити всі ключові парламентські комітети

Литвин запропонував заборонити в Раді парасольки і яйця

Опозиція готова вирішити питання з «кнопкодавами» фізичною силою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі