Здоров'я Тимошенко перевірить міжнародна група експертів

Поділитися
© ffu.org.ua
Україна ініціює створення міжнародної медичної групи з представників Канади, Німеччини та міжнародного комітету Червоного хреста для обстеження Юлії Тимошенко.

У Генпрокуратурі заявили, що найближчим часом міжнародна група експертів у галузі медицини проведе обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, що перебуває у Качанівській колонії (Харків). Про це 31 січня повідомив керівник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

"Вчора відбулася нарада з керівництвом МЗС, Міністерства охорони здоров'я та Держпенітенціарної служби щодо створення міжнародної медичної групи з представників Канади, Німеччини та міжнародного комітету Червоного хреста", - зазначив Бойченко.

Він уточнив, що до складу групи увійдуть 2 людини від Німеччини, від Канади і комітету Червоного хреста - по 3 людини. "Найближчим часом група буде проводити медичне обстеження Тимошенко, і якщо буде в цьому необхідність - то й надасть лікування", - сказав Бойченко.

Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ передало до Генеральної прокуратури списки кандидатур іноземних фахівців, яких пропонують Канада, Німеччина і міжнародний комітет Червоного Хреста, для включення до медичної комісії з обстеження колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Голова міжнародної громадської організації "Батьківщина" Олександр Тимошенко запропонував екс-міністру охорони здоров'я Чехії Сузанні Ройтовій очолити групу незалежних медиків для обстеження Юлії Тимошенко.

Читайте також:

Слідчі кваплять Тимошенко з ознайомленням матеріалів щодо ЄЕСУ

Власенко: Тимошенко щодо ЄЕСУ будуть судити у Харкові

Президент Європарламенту: Янукович має помилувати Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі