Автомобілі Toyota 2012 року виробництва

Поділитися
В офіційній дилерській мережі ПІІ «Тойота-Україна» вже зараз можна придбати автомобілі Toyota 2012 року виробництва. Звернувшись до офіційного дилера, клієнт може обрати автомобіль Toyota 2012 року виробництва з представленого в Україні широкого модельного ряду. На вибір клієнта багатий асортимент кольорових рішень і варіантів виконання.

В офіційній дилерській мережі Toyota клієнт може придбати оновлені автомобілі: Toyota Avensis з новим елегантним дизайном екстер'єру, а також набором нових опцій; кросовер Toyota RAV4 з новою мультимедійною системою Toyota Touch з сенсорним екраном; повнопривідний позашляховик з 60-річною історією Toyota Land Cruiser 200 з новим дизайном екстер'єру і новим двигуном об'ємом 4,6 літра, а також популярний у всьому світі гібридний автомобіль Toyota Prius - тепер також з новим, сучасним дизайном екстер'єру.

Окрім цього, у салонах офіційних дилерів можна придбати комфортний хетчбек Toyota Auris, найпопулярніший у світі седан Toyota Corolla, просторий кросовер Toyota Highlander, повнопривідний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado у спеціальній ювілейній комплектації і оновлений у кінці 2011 року непереможний пікап Toyota Hilux. Також вже зараз можна стати щасливим власником нового покоління стильного хетчбека Toyota Yaris і нового покоління легендарного седана бізнес-класу Toyota Camry, удостоєного звання «Автомобіль року в Україні - 2012».

В офіційній дилерській мережі ПІІ «Тойота-Україна» діє єдина спільна з банком ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» програма фінансування купівлі автомобілів «Тойота Кредит»*. Дана програма зробить купівлю автомобіля Toyota ще більш комфортною. Також з 7 березня 2012 року в рамках даної програми діють спеціальні умови на придбання Toyota Yaris. Тепер на новий стильний хетчбек Toyota Yaris можна оформити кредит із процентною ставкою від 0% річних. Окрім цього за програмою «Тойота Кредит» були знижені процентні ставки на придбання автомобілів у кредит на термін від 36 місяців і більше.

Звернувшись до будь-якого з 33 офіційних дилерів ПІІ «Тойота-Україна» з питання придбання автомобіля Toyota, клієнт зможе відчути на собі переваги купівлі автомобіля в офіційного дилера, а саме: автомобіль японської якості, гарантія 3 роки (або 100 тис. км пробігу), програма допомоги в дорозі Toyota Assistance.

*Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 01.04.2011.

www.toyota.ua !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі