Огляд пральної машини Samsung WF0602WKE/YLP

Поділитися
Пральна машина дозволяє не тільки користуватися вбудованими програмами прання, але і створювати свої власні. Для певного виду одягу можна самостійно обрати потрібну температуру води та інші параметри.

Представляємо наш короткий огляд пральної машини Samsung WF0602WKE/YLP.

Модель належить до типу вузьких пральних машин з фронтальним завантаженням. «Вузька» в даному випадку означає глибину корпусу всього в 45 см. Така машина не займе багато місця у ванній або на кухні. І корисний простір не зникне - кришка машини буде додатковим «столиком». У барабан машини можна вмістити до 6 кг прання.

Важливо: Ніколи не забувайте про матеріал речей, які перете! Наприклад, ніколи не варто запихати у пральну машину цілих 6 кг вовняних виробів. Краще обмежитися максимум 1,5 кг - так речі відперуться найбільш дбайливо, з мінімальним впливом на чутливі волокна тканини.

У порівнянні з європейськими країнами в Україні водопровідна вода набагато «жорсткіша». Це означає, що у воді міститься підвищена кількість розчинних солей магнію і кальцію. При нагріванні води у пральній машині такі солі розкладаються на вуглекислий газ і нерозчинний осад - накип, який осідає переважно на нагрівальному елементі. Накип виступає теплоізолятором, тому зі збільшенням кількості накипу нагрівальний елемент змушений витрачати на обігрів води все більше електроенергії. Якщо накипу занадто багато, нагрівач взагалі може перегрітися і вийти з ладу. Щоб цього не трапилося, пральна машина Samsung оснащується нагрівачем з керамічним покриттям. До керамічного покриття накип не прилипає. А значить на одну проблему у пральної машини менше. Плюс машина з «керамічним» нагрівачем не вимагає використовувати додаткові хімічні засоби для «пом'якшення» води. Тобто ця досить їдка хімія не опиниться на вашій шкірі. Адже не секрет, що машинки при пранні не до кінця вимивають з одягу хім. засоби, причому їхній «залишок» значною мірою залежить від режиму прання і того наскільки щільно «напхані» речі в барабан.

Важливо: не варто класти у пральну машинку надмірну кількість миючих або пом'якшуючих воду засобів. Вони банально можуть не вимитися з одягу і будуть негативно впливати на людську шкіру.

Наша пральна машина володіє захистом від стрибків напруги до 400 В. Тобто навіть при серйозній локальній аварії в електропроводці, коли від'єднується провід нульової фази і в розетках «гуляють» 360-380 В, машинка буде в цілковитій безпеці. Більшість електропобутової техніки при подібній оказії, швидше за все, згорить.

Важливо: якщо часто трапляються збої напруги або в будинку стара електропроводка, обов'язково купуйте пральну машину з захистом від стрибків напруги.

Дана модель використовує технологію бульбашкового прання Eco Bubble. Крихітні бульбашки, - суміш повітря, води і миючого засобу, - утворюють насичену піну. Ця піна проникає між волокнами тканини у 40 разів швидше, ніж простий водний розчин порошку. В результаті миючий засіб діє інтенсивніше. Використовуючи технологію Eco Bubble при температурі води 150C, отримуємо таку ж якість прання, яку звичайна пральна машина дає лише при розігрітій до 400C воді. Завдяки відсутності витрат енергії на сильний розігрів води, при пранні з технологією Eco Bubble економиться до 70% електрики. А саме прання куди безпечніше для делікатних тканин, унаслідок відсутності шкідливого впливу гарячої води.

Зручне і сучасне електронне управління, великий інформаційний дисплей - важливі переваги пральної машини, що роблять роботу з нею набагато комфортнішою. Прості і зрозумілі позначення на дисплеї, чіткі підписи - все це дозволяє підібрати потрібні параметри прання максимально швидко. Важлива і повна русифікація меню, адже не кожна домогосподарка вільно володіє англійською.

Важливо: переконайтеся, що пральна машина максимально підтримує потрібні для вас режими прання, наприклад «Дитячі речі», «Вовна», «Джинси», «Інтенсивне прання» для дуже брудного одягу або «Ручне прання» для делікатних речей.

«Попереднє прання» використовується машинкою для початкового запирання досить брудних речей, після чого відразу йде перехід до основної програми прання - наприклад «Синтетика», «Темні речі» або «Інтенсивне прання».

Інтенсивне прання потрібно використовувати лише для дуже брудних речей - машинка стирає їх у найбільш «нещадному» до тканин режимі. У багатьох випадках і для багатьох режимів краще буде використати додаткове «Замочування», досить ефективне для видалення з білизни брудних плям.

На відміну від інтенсивного, прання в режимі «Вовна» йде з повільним хитанням барабана, з повільним полосканням і замочуванням. Це щоб запобігти пошкодженню чутливих до механічних впливів вовняних волокон і мінімізувати «усадку» тканини. «Ручне прання» - ще більш щадна програма, що дозволяє успішно випрати не призначені для машинного прання речі.

Режим «Бавовна» дає можливість найбільш дбайливо і якісно відіпрати скатертини, нижню або постільну білизну з однойменного матеріалу. Втім, для покривал і простирадл передбачений ще один варіант прання - «Постільна білизна».

Програму «Щоденне прання» потрібно використовувати для таких постійно змінюваних речей як нижня білизна, сорочки. Прання «Дитячі речі» не тільки проведе дезінфекцію білизни від мікробів та алергенів, але й максимально видалить з одягу залишки миючих засобів.

Важливо: якщо ваша пральна машина має функцію самоочищення, не забувайте нею користуватися. З часом на зовнішній частині барабана, що не контактує з білизною, накопичується бруд. А всередині машинки у вологому середовищі розмножуються бактерії.

Дуже корисна і можливість самоочищення нашої пральної машини: обертовий барабан і гаряча вода надійно усувають бруд і бактерії.

Пральна машина дозволяє не тільки користуватися вбудованими програмами прання, але і створювати свої власні. Для певного виду одягу можна самостійно обрати потрібну температуру води та інші параметри. Пральна машина все запам'ятає, а для швидкого повторного доступу до запрограмованого режиму потрібно скористатися кнопкою «Мої програми». Крім того, йдучи з дому, легко і швидко запрограмувати відкладене прання: можлива затримка від 3 до 19 годин, з кроком зміни в 1 годину. І до вашого приходу додому все буде чистеньким!

Технічні характеристики

Пральна машина

Samsung WF0602WKE/YLP

Тип завантаження

фронтальна

Максимальне завантаження білизни, кг

6

Витрата води за прання, л

39

Клас ефективності прання

А

Кількість програм прання

14

Функція самоочистки

є

Швидкість обертання при віджиманні, об/хв

1200 (максимум)

Енергоспоживання

34 Вт – 2,4 кВт (залежить від поточного режиму)

Керування

електронне

Дисплей

є

Розміри, мм

600x450x850

Вага, кг

57

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі