Toyota Highlander - комфортний повнопривідний кросовер

Поділитися
Повнопривідний кросовер Toyota Highlander - ідеальний автомобіль, як для міста, так і для далеких подорожей разом із сім'єю. Просторий кузов дозволяє повноцінно розміститися водієві і пасажирам, а також взяти з собою весь необхідний багаж. Цей універсальний кросовер поєднує в собі міць справжнього позашляховика і комфорт седана бізнес-класу.

Автомобіль Toyota Highlander другого покоління, вперше офіційно представлений на українському ринку восени 2010 року, ідеально поєднує в собі потужність і ефективність. Його двигун оснащений системою Dual VVT-i, яка з високою точністю регулює момент і ступінь відкриття впускних і випускних клапанів, максимально збільшуючи потужність і зменшуючи витрату палива, яка у змішаному циклі складає 9,9 л/100 км.

Завдяки вдосконаленій системі курсової стійкості (VSC), антипробуксовочній системі (TRC), ABS і підсилювачу екстреного гальмування, водій і пасажири Highlander можуть насолоджуватися кожною поїздкою. Безпека контролюється 9 подушками безпеки в 5-місній версії Highlander, а 7-місна версія цього автомобіля оснащується 11 подушками безпеки, включаючи захисні шторки третього ряду сидінь.

Ергономічний інтер'єр Toyota Highlander продуманий до найменших деталей. Розташування кнопок і перемикачів виконано спеціально для легкого і зручного користування цими органами управління. Особливої уваги заслуговує інтелектуальна система Smart Entry&Start** з доступом в автомобіль без ключа і кнопкою запуску двигуна. Камера заднього виду у стандартній комплектації полегшить водієві паркування або виїзд з тісної стоянки, передаючи зображення простору позаду автомобіля на мультиінформаційний дисплей на панелі приладів. А тризонний клімат-контроль у 7-місній версії дозволяє встановити незалежний температурний режим для пасажирів другого і третього ряду сидінь.


У Toyota Highlander також пропонується унікальна система трансформації другого ряду сидінь: середнє сидіння легко забирається в нішу між передніми сидіннями, і, таким чином, пасажири другого ряду можуть комфортно насолоджуватися просторими сидіннями з бічними підлокітниками і підставкою для напоїв між ними. У семимісній версії третій ряд сидінь складається у пропорції 50/50, утворюючи пласку поверхню, що дуже зручно при перевезенні багажу.

Кросовер Toyota Highlander можна придбати в салонах офіційних дилерів з бензиновим 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним двигуном потужністю 273 к.с. і 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач у 5-місній або 7-місній версії. В Україні Highlander представлений у 3-х комплектаціях на вибір за ціною від 49 950 дол. США*.

З питань придбання автомобіля Toyota Highlander звертайтеся до найближчого офіційного дилера Toyota в Україні.

*Ціни вказані у доларах США (оплата у гривнях за курсом НБУ+1% на день оплати) на автомобілі 2012 випуску і не включають вартість фарби «металік».
**Залежно від комплектації.

www.toyota.ua

Читайте також:

Новий спорткар Toyota GT86 доступний для замовлення!

Автомобілі Toyota 2012 року виробництва

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі