У Карпати завезуть зубрів для відновлення популяції

Поділитися
З метою відновлення популяції зубра в Українських Карпатах до Національного природного парку „Сколівські Бескиди” 11 листопада 2010 року завезуть 7 зубрів (три зубри прибудуть з Баварського Національного парку, що в Німеччині, а чотири – з Австрії). Ця акція здійснюється за фінансової підтримки нідерландського Фонду великих рослиноїдних ссавців.
З метою відновлення популяції зубра в Українських Карпатах до Національного природного парку „Сколівські Бескиди” 11 листопада 2010 року завезуть 7 зубрів (три зубри прибудуть з Баварського Національного парку, що в Німеччині, а чотири – з Австрії). Ця акція здійснюється за фінансової підтримки нідерландського Фонду великих рослиноїдних ссавців.Про це повідомили в Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища у Львівській області. Відновлення зубра європейського на території НПП „Сколівські Бескиди” здійснюється згідно з „Програмою реінтродукції бізона європейського (зубра) в Сколівських Бескидах (Українські Карпати) на період до 2015 року”, затвердженою Мінприроди України та Державним комітетом лісового господарства України. Шість представників Червоної книги, яких було завезено на територію НПП „Сколівські Бескиди” у червні 2009 року із парку диких тварин міста Гера, пройшли процес акліматизації й були випущені в угіддя Парку в травні 2010 року Згідно з проектом, на територію НПП „Сколівські Бескиди” до 2015 року планується щорічно завозити 4–6 зубрів із центрів їх розведення в Західній Європі, а також із інших місць їх перебування в Україні.

За матеріалами Zaxid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі