Адвокат миколаївських гвалтівників: Оксана Макар була розумово відсталою

Поділитися
© novostiua.net
Захисники миколаївських гвалтівників пообіцяли надати довідку про розумову відсталість Оксани Макар і викликати директора інтернату, в якому вона виховувалася.

Жертва миколаївських гвалтівників Оксана Макар була розумово відсталою. Про це на засіданні суду 19 липня заявив адвокат підсудного Євгенія Краснощока.
За словами юриста, він готовий надати довідку про розумову відсталість Оксани Макар.
Адвокат другого обвинуваченого Артема Погосяна подав клопотання про те, щоб викликати в суд свідків - директора інтернату, в якому виховувалася Оксана Макар, і двох її подруг, які могли б охарактеризувати образ її життя останнім часом.
Суд поцікавився думкою обвинувачених. Присяжнюк і Погосян підтримали своїх адвокатів, а Краснощок заявив, що нарешті відкриється справжнє обличчя потерпілої.
Нагадаємо, Оксана Макар померла 29 березня в Донецькому опіковому центрі, де вона перебувала з 16 березня і перенесла кілька операцій, у тому числі по ампутації руки. Однак отримані травми виявилися несумісні з життям.
Макар знайшли 10 березня у Миколаєві неподалік будмайданчика у важкому стані - тіло дівчини було обвуглене, але вона могла спілкуватися з міліціонерами та лікарями, які приїхали за викликом.
Як з'ясувалося пізніше, Оксану Макар згвалтували і намагалися спалити живцем троє молодих людей.
Тоді ж було порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Після смерті Оксани Макар справу проти причетних до скоєння злочину Максима Присяжнюка, Артема Погосяна і Євгенія Краснощока було перекваліфіковано зі статті «замах на вбивство» на статтю «умисне вбивство». Підозрюваним загрожує позбавлення волі від 15 років до довічного ув'язнення. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі