Акордеоністу Завадському висунули нове звинувачення - у поширенні порнографії

Поділитися
© zavadsky.net.ua
Слідство встановило причетність Ігоря Завадського до виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції, а також створення та утримання місць розпусти.

Крім розтління неповнолітніх, відомий акордеоніст Ігор Завадський звинувачується у виготовленні і розповсюдженні порнографічної продукції. Про це виданню «Комсомольська правда в Україні» повідомив начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник.
«Під час слідства встановлено його причетність ще й до виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції, а також створення та утримання місць розпусти», - сказав він.
За словами Фаринника, Завадський вже вивчає матеріали своєї кримінальної справи. «Потерпілими визнано шістьма неповнолітніх, але насправді їх кілька десятків. Батьки не хочуть розголошувати те, що трапилося з їхніми дітьми, воліючи скоріше забути кошмар », - зазначив начальник ГСУ МВС.
Як повідомлялося, заслужений артист України Завадський був затриманий 23 березня. Міліція пред'явила йому звинувачення в розбещенні неповнолітніх. Порушено кримінальну справу за ст. 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх) проти музиканта Завадського, його піар-менеджера і водія. Зараз Завадський та його директор перебувають у слідчому ізоляторі, а водій - на підписці про невиїзд.
Адвокат музиканта розповсюдила в ЗМІ інформацію про те, що правоохоронці нібито чинили протиправні дії проти Завадського, били його. Завадський також подав скаргу до Європейського суду з прав людини з приводу катувань у міліції.
Міліція спростувала застосування до музиканта фізичного впливу. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі