Активістка FEMEN шокувала арабів, оголивши груди у прямому ефірі Al Jazeera (ВІДЕО)

Поділитися
© Кадр с видео канала
Активістка жіночого руху FEMEN Інна Шевченко спробувала здійснити традиційну топлес-демонстрацію у прямому ефірі головного арабського телеканалу Al Jazeera.

Лідер жіночого руху FEMEN France Інна Шевченко зробила топлес-демонстрацію у прямому ефірі арабського телеканалу Al Jazeera на знак протесту проти "середньовічних забобонів".

Ведуча зачитала одне з висловлювань Шевченко про те, що оголення краще за паранджу і попросила активістку розвинути цю тему. "Ви хочете, щоб я сказала щось ще?", - запитала Шевченко, і, не чекаючи відповіді, заявила, що жіноче тіло є "індикатором її свободи". Паранджу активістка назвала "чоловічим одягом, в який одягають жінок", завершивши коментар фразою: "І коли у мене є можливість зняти одяг, прямо як зараз, на арабському телебаченні...".

Після цього Шевченко почала стягувати з себе футболку. Судячи з усього, разом із футболкою вона зняла з себе мікрофон, бо подальша її розмова звучить нерозбірливо. Момент, коли активістка FEMEN хотіла продемонструвати двохсотмільйонним аудиторії арабського телеканалу своє оголення, в ефір не потрапив.

Камера переключилася на ведучу, яка підтвердила, що її співрозмовниця оголила груди. Вона повідомила також, що розмова з Шевченко продовжиться, однак показувати її в такому вигляді на телеканалі не будуть.

-
Активістка FEMEN, яка брала участь у «Хрестоповалі», втекла з України до Парижа

У повідомленні на сайті FEMEN підкреслюється, що активістки руху і надалі мають намір використовувати всі інформаційні майданчики для "пропаганди звільнення з-під ярма релігії й інших середньовічних забобонів".

Рух FEMEN виник в Україні у 2008 році і отримало популярність завдяки епатажним акціям протесту. Активістки руху проводять їх в різних країнах.

На початку вересня активістка FEMEN, ідеолог акції щодо знесення поклінного хреста в центрі Києва Шевченко покинула Україну і перебралася до Франції.

У середині вересня французька юстиція видала представникам FEMEN офіційне повідомлення про реєстрацію міжнародного жіночого руху FEMEN на території цієї країни. !zn



Читайте також:

Активістка FEMEN, яка брала участь у «Хрестоповалі», втекла з України до Парижа

Дві учасниці Pussy Riot втекли з Росії

Pussy Riot засудили акцію FEMEN зі спилюванням хреста

FEMEN мають намір вирушити до Росії на «Крестоповал»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі