"Аль-Каїда" підтвердила смерть свого лідера

Поділитися
Терористична мережа "Аль-Каїда на Аравійському півострові" підтвердила сьогодні повідомлення про загибель свого лідера Анвара аль-Авлакі в єменській провінції Ель-Джауф у результаті удару американської авіації.

Про це повідомила служба інтернет-моніторингу SITE. "Ми підтверджуємо ... відомості про мученицьку смерть нашого героя Анвара аль-Авлакі", - йдеться в повідомленні угруповання, яке тиждень тому спростовувало заяву про вбивство свого лідера.

Ватажок "Аль-Каїди на Аравійському півострові" був убитий 30 вересня в результаті спільної операції ЦРУ і військового спецназу.

ЦРУ відповідало за надання даних про місцезнаходження А. аль-Авлакі, спецназ - безпосередньо за проведення операції.

За свідченням адміністрації США, А.аль-Авлакі був знищений у результаті удару з повітря по автоколоні, в якій він знаходився. Конвой був обстріляний із застосуванням безпілотного літального апарату та бойового літака.

За деякими даними, до цього А.аль-Авлакі, громадянин США єменського походження, протягом трьох тижнів перебував під спостереженням спецслужб США, що чекали найбільш зручного моменту для проведення операції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі