Олександру Попову з лікарні перевели в санаторій

Поділитися
© из личного архива Александры Поповой (segodnya.ua)
Олександру Попову, яку в березні нинішнього року жорстоко побив чоловік, сьогодні перевели з лікарні в санаторій «Інгул», де вона буде проходити курс реабілітації. За словами доктора, термін реабілітації буде залежати від її самопочуття, і якщо все піде нормально, через рік дівчина зможе повернутися до повноцінного життя.

Олександру Попову, яку в березні нинішнього року жорстоко побив чоловік, сьогодні перевели з Миколаївської міської лікарні швидкої медичної допомоги в санаторій «Інгул», де вона буде проходити курс реабілітації.

Головний лікар лікарні Олександр Дем'янов подякував усім, хто надавав допомогу в лікуванні Попової. Потім дівчину перенесли з візка в машину, а після прибуття в санаторій знову посадили у візок.

Палата Попової розташовується на 4-му поверсі, тільки водні процедури їй необхідно проходити на першому поверсі санаторію. Передбачається, що на процедури вона буде ходити сама, але в супроводі медпрацівника або мами. Палата дівчини обладнана кондиціонером.

Як повідомив Дем'янов, у санаторії Попову ще обстежують фахівці, а потім призначать лікування і процедури. За словами доктора, термін реабілітації буде залежати від її самопочуття, і якщо все піде нормально, через рік дівчина зможе повернутися до повноцінного життя.

В даний час Попова почувається нормально, відповідає на питання, сама встає з ліжка.


Нагадаємо, побиту Олександру Попову знайшли 10 березня у Миколаєві в одну ніч з Оксаною Макар. Вона стала випадковою жертвою молодого чоловіка, який посварився з дружиною і жорстоко побив дівчину, «що потрапила під гарячу руку». В результаті Олександра більше 40 днів перебувала в комі.

6 червня в Ленінському районному суді Миколаєва почався суд над Косіновим. На першому засіданні він визнав, що завдавав тілесних ушкоджень дівчині, але заперечував той факт, що хотів її вбити і залишив напризволяще. !zn

Читайте також:

Для повної реабілітації жертві миколаївського садиста Олександрі Попової знадобиться рік


Жертва миколаївського садиста прийшла до тями після 40 днів коми

Миколаївському садистові хочуть дати до 15 років в'язниці

Миколаївський садист, який побив Олександру Попову, визнав свою провину лише частково

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі