Заарештовані рахунки київського зоопарку

Поділитися
Через борги 2007 року заарештовано рахунки Київського зоопарку .

У прес-службі КП «Київський зоопарк» повідомили, що у 2007 році був підписаний договір між тодішнім директором зоопарку Федором Ромашом і ТОВ «Олімпус» про ремонтні роботи на пташнику, слоновнику і копитному відділі на суму 4,5 млн. грн. Роботи було виконано у повному обсягу, однак через недофінансування зоопарк заборгував ТОВ «Олімпус» близько 700 тис. грн.

Світлана Берзіна, яка у лютому 2008 році була призначена на посаду директора зоопарку, відмовилась від сплати боргів. ТОВ «Олімпус» було змушене подати до суду, що постановив примусове стягнення боргів із комунальної організації «Київський зоопарк».

Нове керівництво зоопарку наприкінці 2010 року обіцяло сплатити застарілий борг організації. На сьогодні вже виплачено 179 тис. грн., залишилось сплатити 593 тис. грн. ТОВ «Олімпус» не було задоволене поетапними виплатами і звернулося до виконавчої служби.

Як повідомили у прес-службі, нинішній генеральний директор Олексій Толстоухов має намір найближчим часом вирішити проблему і задовольнити вимоги кредитора. Він зауважив, що Київський зоопарк отримав у спадок борги на суму 13 млн. грн., за рік вдалося сплатити близько 10 млн. грн.

За словами О.Толстоухова, пріоритетним у розподілі фінансів є гідне харчування тварин і створення якісних умов їхнього утримання.

Гендиректор зоопарку також запевнив, що тварини не залишаються голодними, оскільки проплата за продукти харчування здійснюється на кілька місяців вперед.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі