Азаров закликав українців не «скиглити», а брати в руки лопати і прибирати сніг

Поділитися
Влада не змогла забезпечити розчищення снігу на всіх вулицях і у всіх дворах, оскільки пріоритетами були забезпечення життєдіяльності населених пунктів, які найбільше постраждали через стихію. Прем'єр-міністр Микола Азаров порадив українцям не скаржитися на засніжені дороги, а взяти активну участь у ліквідації наслідків негоди.

Прем'єр Микола Азаров закликає населення брати участь у прибиранні снігу. Про це він сказав під час спілкування зі студентами Національного медичного університету імені Богомольця.

«Поки наші люди не зрозуміють, що замість того, аби скиглити - взяв лопату, вийшов біля під'їзду, розчистив свою дорогу, попросив сусіда прибрати машину, щоб вона не перетворилася на нездоланну перешкоду. Хіба ми це зробили? Ми цього не зробили», - сказав прем'єр.

Азаров підкреслив, що значна кількість опадів не дозволила владі забезпечити розчищення снігу на всіх вулицях і у всіх дворах, оскільки пріоритетами були забезпечення життєдіяльності населених пунктів, відновлення пошкоджених ліній електропостачання, забезпечення функціонування транспортних магістралей.

При цьому він зазначив, що звертався до ректорів вищих навчальних закладів з проханням, щоб студенти взяли участь у розчищенні снігу. Він вважає, що такі проблеми необхідно вирішувати не тільки за рахунок зусиль влади, але і з залученням волонтерів та громадськості.

У минулому році Азаров порадив жителям маленьких містечок годувати свої сім'ї зі своїх городів. «Чому забуто традиційні українські цінності: не треба скиглити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю?» - заявив він. !zn

Читайте також:

Через негоду в дев'яти областях України обмежено рух транспорту

Таких сильних снігопадів у Києві не було останні 130 років

На прибирання снігу в Києві кинули армію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі