Азарову хочеться скоротити число студентів удвічі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що в Україні удвічі потрібно скоротити кількість майбутніх фахівців з вищою освітою.

«Необхідно скоротити фахівців з так званою вищою освітою, з липовою вищою освітою», - сказав М.Азаров у вівторок, 25 жовтня, під час зустрічі зі студентами Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Він навів статистику, згідно з якою на сьогоднішній день в Україні 450 тис. школярів щорічно закінчують школу, а кількість місць у вищих навчальних закладах становить 520 тис. місць.

М.Азаров вважає, що в Україні необхідно модернізувати систему підготовки кадрів.

За його словами, реформа у сфері освіти і науки України необхідна, хоча вона буде болючою для суспільства. М.Азаров вважає, що будь-який уряд, який буде проводити такі реформи, буде піддаватися критиці і загрозі втратити підтримку населення.

Нагадаємо, що сам М.Азаров досі не навчився говорити українською і більшість слів у своїх виступах вимовляє з помилками.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі