Більше 900 дельфінів загинули біля узбережжя Перу

Поділитися
© zverki.org
З початку 2012 року на узбережжі Перу знайдено тіла близько 900 дельфінів. Вчені припускають, що це пов'язано з геологорозвідувальними роботами американської нафтової компанії BPZ.

З початку року на пляжах північного узбережжя Перу з невстановлених причин померло майже 900 дельфінів.

За інформацією Інституту моря Перу, трупи морських ссавців продовжують знаходити на ділянці узбережжя завдовжки в 170 кілометрів, деякі тварини лежать на пляжах вже 2-4 місяці, інші померли буквально кілька днів тому.

Біологи відзначають, що причиною загибелі дельфінів могло стати отруєнням токсинами або важкими металами, розчиненими в морській воді. Причина цього поки не зрозуміла, однак багато експертів вже звернули увагу, що буквально в 200 кілометрах від місця загибелі тварин проводяться геологорозвідувальні роботи американською компанією BPZ.

У той же час офіційна влада заперечує наявність зв'язку між фактом загибелі дельфінів і проведенням цих робіт. Зараз розслідування триває, протягом 15 днів повинні бути готові результати аналізу проб з тіл дельфінів, які роблять експерти зі США. !zn

Читайте також:

Дельфіни - самогубці?

У Новій Зеландії 73 дельфіна викинулися на берег

Поблизу узбережжя Австралії виявлено новий вид дельфінів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі