Частина чорнобильців готова припинити протест - їм зробили пропозицію

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Un ragazzo chiamato Bi, flickr.com
Частина чорнобильців готова припинити акцію протесту в Донецьку - після того, як обласна влада пообіцяла «вирішити проблеми з доплатами за листопад».

Про це кореспонденту ZN.UA повідомив один з лідерів голодуючих ліквідаторів Володимир Деркач.

Нагадаємо, сьогодні в наметове містечко прибув заступник губернатора Донецької області Володимир Фомін. Саме він, за словами Деркача, зробив чорнобильцям таку пропозицію.

«Проблему з виплатами вирішать не всім, а тільки тим, хто брав участь в акції. У відповідь ми маємо згорнутися і йти, як він сказав, відстоювати свої права в іншому місці», - пояснив В.Деркач.

За словами чорнобильця, пропозиція чиновника розділила ряди учасників протесту. Деякі з них висловили готовність залишити наметове містечко на таких умовах.

«Зараз у нас тут розбрід і сумніви. Я не можу сказати, що всі погодилися. Раз я з вами розмовляю, отже, є й інша думка. Особисто я сказав, що я в цьому балагані брати участь не збираюся. Але в очах інших я бачу чи то переляк, чи то щось ще ... Чогось приїхали ті, хто не мав сьогодні чергувати в наметовому містечку ...», - розповів Володимир Деркач.

За наявною інформацією, пізніше в наметове містечко прибув губернатор Донецької області Андрій Шишацький, який підтвердив готовність влади виплатити компенсації учасникам голодування. Переговори тривають.

Нагадаємо, що раніше виконавча служба зачитала «чорнобильцям», що голодують у Донецьку, постанова суду, згідно з якою вони зобов'язані прибрати намети до 10.00 9 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі