Чавес повернеться на Кубу продовжити лікування

Поділитися
© rosbalt.ru
Президент Венесуели Уго Чавес оголосив про те, що в суботу знову відправиться на Кубу, де йому належить, серед іншого, пройти курс хіміотерапії.

Про свої плани знову відправитися на Кубу У. Чавес оголосив, стоячи в оточенні двох дочок в президентському палаці в Каракасі після зустрічі з новообраним президентом Перу Оллнатой Хумалой.

У. Чавес лише нещодавно повернувся на батьківщину, провівши майже місяць на Кубі, де йому зробили операцію з видалення ракової пухлини.

Венесуельський лідер повернувся додому напередодні національного свята Венесуели - 200-ої річниці незалежності від Іспанії. За наполяганням лікарів У. Чавес різко скоротив обсяги роботи.

Де саме знайдено пухлину, точно невідомо: У. Чавес обмежився повідомленням, що операцію зроблено в черевній порожнині.

Раніше надходили повідомлення, що У. Чавес хоче здійснити курс лікування від раку в сирійсько-ліванському госпіталі Сан-Паулу в Бразилії. Цю клініу широкого профілю вважають однією з найкращих в країні й у всій Латинській Америці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі