Кількість жертв урагану «Сенді» збільшилася до 111 осіб

Поділитися
Кількість жертв урагану «Сенді» збільшилася до 111 осіб © MTA New York City Transit / Vito Sicolo
За даними поліції, кількість жертв урагану «Сенді» зросла у США до 111 осіб. Більше за інших постраждав Нью-Йорк - 48 загиблих. Влада підшукує тимчасове житло для тих, хто через небезпеку затоплення змушений був евакуюватися.

Через ураган «Сенді» більше за все загиблих у штаті Нью-Йорк - 48 осіб. У Нью-Джерсі загинули 24 людини, у Пенсільванії - 13, у Меріленді - 11, у Західній Вірджинії - 6, четверо - у Коннектикуті, двоє - у Вірджинії, по одному - у Нью-Гемпширі та Північній Кароліні.

Ще однією жертвою стихії став член екіпажу затонулого в ураган біля східного узбережжя США корабля Баунті.
Влада, між тим, підшукує тимчасове житло для тих, хто через небезпеку затоплення змушений був евакуюватися. «Нам потрібно переселити людей з притулків», - заявила міністр внутрішньої безпеки США Джанет Наполітано на прес-конференції, в якій також взяв участь губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті.
Нагадаємо, ураган «Сенді», названий «Франкеншторм», обрушився на Канаду і США 30 жовтня.
Тропічний шторм «Сенді», який сформувався у західній частині Карибського басейну, почав набирати силу після проходження Ямайки. Він був перекваліфікований в ураган першої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона ввечері у середу. Після Куби ураган пройшов над Гаїті і попрямував у бік Багамських островів. Надалі синоптики прогнозують його шлях уздовж східного узбережжя США.
Загальні збитки економіки США від урагану «Сенді», можуть перевищити $50 млрд.
Лише $7-8 млрд - це застраховані збитки. Значна частина загального збитку припаде на частку муніципалітетів, які будуть змушені відновлювати зруйновану інфраструктуру. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі