Справу ЕХ.UA передадуть до слідчого управління київської міліції

Поділитися
Кримінальну справу ЕХ.UA Печерське районне управління міліції передасть на розслідування до слідчого управління київської міліції. Справа перебуває на контролі тимчасово виконуючого обов'язки міністра МВС.

Кримінальну справу щодо діяльності веб-ресурсу ЕХ.UA Печерське районне управління міліції незабаром передасть на розслідування до слідчого управління київської міліції, повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ України.

Як сказав на прес-конференції у п'ятницю начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС Володимир Поліщук, досудове слідство у цій справі триває, воно є резонансним і знаходиться на контролі тимчасово виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ.

Як повідомлялося, 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.UA за порушення прав інтелектуальної власності.

За даними МВС України, під час обшуків в офісі і дата-центрах веб-ресурсу оперативники вилучили 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більше 6000 терабайт.

У міліції повідомили, що кримінальну справу проти EX.UA було порушено ще 1 липня 2011 року після відповідних звернень декількох компаній.

Як відомо, файлообмінник EX.UA вже відновив роботу. Слідство розібралося, що факт розміщення на порталі неліцензійних продуктів не може стати причиною для блокування домену, тому вимога була відкликана.

31 січня МВС закрило популярний файлообмінник EX.UA. Закриття ресурсу викликало обурення українців, які у відповідь почали атакувати сайти влади. !zn

Читайте також:

Сайти влади досі не працюють

Канал «1+1» спростував причетність до закриття EX.UA

Дарка Чепак просить не мститися президенту за EX.UA

На користувачів EX.ua можуть завести кримінальні справи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі