Для нової розв'язки на столичному проспекті Науки знесуть 25 будинків (ФОТО)

Поділитися
© i10-club.com.ua
Столична влада планує почати відселяти приватний сектор на проспекті Науки через будівництво розв'язки. Всього планується знести 25 будинків, а на їхньому місці звести естакаду і розширити до шести смуг виїзд з проспекту Науки.

Друга черга розв'язки на проспекті Науки передбачає будівництво над залізничним полотном двох естакад, які з'єднають проспект Науки і Столичне шосе. Першу чергу вже здали в минулому році - по сусідству побудували естакаду і прибрали світлофор.

«На примиканні проспекту Науки до Столичного шосе є переїзд, через це накопичуються великі затори. З появою естакади переїзд зникне, а для пішоходів ми побудуємо місток», - розповів заступник директора Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва Микола Васильцов, пише Сегодня.

За його словами проспект на під'їзді до естакад розширять з двох до шести смуг і зроблять зручні заїзди на розв'язку з усіх вулиць. Вартість розв'язки - 800 млн грн. Перші палі вже почали забивати, але роботи поки зупинилися.

У дирекції кажуть, для того щоб побудувати естакади, потрібно знести 25 приватних будинків. Домовленість з більшістю жителів є.

«Ми сподіваємося, що цього року нам виділять гроші на відселення і до Нового року ми зможемо почати готувати майданчик, щоб уже в наступному будувати. Зараз з жителями йдуть переговори», - говорить Васильцов. Жителям запропонували квартири і гроші.

«Що тільки не придумують, щоб отримати побільше. За два дні в одному будинку прописалося 14 осіб, навіть не родичів. Ми передали матеріали у міліцію», - сказав нам заступник голови КМДА Михайло Кучук. !zn

Читайте також:

У п’ятницю буде перекрито рух транспорту по Хрещатику

Рух транспорту на Поштовій площі обмежать на рік

Рада зібралася посилити штрафи за паркування автомобілів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі