Для повної реабілітації жертві миколаївського садиста Олександрі Поповій знадобиться рік

Поділитися
© : 19-летняя Александра Попова пострадала в результате зверского избиения
Аби повернутися до повноцінного життя жертві миколаївського садиста Олександрі Поповій знадобиться мінімум рік, за умови, що дівчина ні на день не призупинить важких для неї вправ.

Два місяці в комі, важке одужання, і сьогодні жертва жорстоких побоїв Олександра Попова вже готується до виписки з лікарні. Найстрашніше - позаду, упевнені лікарі.

Уже через три дні Олександра Попова покине лікарняну палату. Її привезуть до санаторію «Інгул». Для неї там підготували палату з видом на воду. Рідні невимовно вдячні всім, хто допоміг Олександрі ліками і грошима. Перші двадцять гривень мамі в маршрутці дала літня жінка, яка побачила побиту Попову в теленовинах.

«Мінімум рік знадобиться Саші, щоб повернутися до повноцінного життя, кажуть лікарі. Але за умови, що дівчина ні на день не призупинить таких важких для неї вправ», - зазначила мати дівчини Алла Гудзь.

Нагадаємо, побиту Олександру Попову знайшли 10 березня у Миколаєві в одну ніч з Оксаною Макар. Вона стала випадковою жертвою молодого чоловіка, який посварився з дружиною і жорстоко побив дівчину, «що потрапила під гарячу руку». В результаті Олександра більше 40 днів перебувала в комі.

Дії нелюда, що напав на дівчину, кваліфіковані за п. 7 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів) і ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна).

Кривдникові Саші загрожує до 15 років ув'язнення або довічний термін. Підсудний Олександр Косінов частково визнає свою провину і говорить, що не хотів вбивати дівчину. !zn

Читайте також:

Жертва миколаївського садиста прийшла до тями після 40 днів коми

Миколаївському садистові хочуть дати до 15 років в'язниці

Миколаївський садист, який побив Олександру Попову, визнав свою провину лише частково

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі