До Києва прибула австрійська спецтехніка для стерилізації безпритульних собак

Поділитися
© fineinfo.ru
Спеціальна техніка для вакцинації і стерилізації собак буде базуватися у містах проведення Євро-2012. В рамках програми планується приїзд до України 120 фахівців з 11 країн світу.

До Києва з Австрії прибула спецтехніка для реалізації меморандуму між Міністерством екології та природних ресурсів України та міжнародною благодійною організацією «Чотири лапи», повідомляє прес-служба Мінприроди.

Біля будівлі Мінприроди для ознайомлення були представлені 11 автомобілів, призначених для надання допомоги тваринам. Зокрема, це три мобільні клініки для вакцинації і стерилізації собак, одна мобільна амбулаторія для медичної допомоги та перевезення ведмедів, а також сім автомобілів для транспортування тварин.

Спецтехніка буде базуватися в містах проведення Євро-2012, але фактично буде використовуватися на всій території України. Зокрема, одна мобільна клініка для безпритульних собак від будинку Мінприроди відразу вирушає до Запоріжжя.

Мобільна амбулаторія для медичної допомоги та перевезення ведмедів буде базуватися на території національного природного парку «Синевир» (Закарпатська область), у центрі реабілітації ведмедів. Від будівлі Мінприроди мобільна амбулаторія вирушить до Хмельницької області, щоб перевезти хворого ведмедя з приватного цирку у центр реабілітації.

Для реалізації меморандуму між Мінприроди та міжнародною благодійною організацією «Чотири лапи» планується приїзд 120 фахівців з 11 країн світу, які працюватимуть спільно з українськими ветеринарами. Вони будуть здійснювати стерилізацію та вакцинацію, надавати тваринам медичну допомогу. !zn

Читайте також:

У світі пройдуть марші проти вбивств безпритульних тварин в Україні

Захисники тварин поклали провину за вбивство безпритульних собак в Україні на Платіні

Стихійну торгівлю прикриють на період Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі