До вихідних в Україні похолоднішає до -11°

Поділитися
До вихідних в Україні похолоднішає до -11° © stroymart.com.ua
У другій половині поточного тижня в Україні очікується подальше зниження температури, а також опади. Середня температура повітря складе близько -3/-1 градуса вночі і 2-4 градуси вдень.

За прогнозами Укргідрометцентру, у Києві завтра -2/0 градусів вночі, 0-2 вдень. Мокрий сніг. У п'ятницю пройде сніг. Вночі -7/-5, вдень -4/-2 градуси. У суботу мінлива хмарність. Вночі -11/-9, денна температура - від -5 до -3 тепла. У Київській області завтра очікується мокрий сніг. Температура - від -2 до 0 градусів вночі, 0-2 градуси у денний час доби. Вітер південно-східний, північно-західний, 7-12 м/с.

На сході у четвер -5/-3 вночі, вдень 4-6 градусів. Невеликий дощ. У п'ятницю вночі 2-4 градуси, денна температура 4-6 тепла. Також опади. У суботу можливий дощ. Температура -1/+1 градус вночі, 1-3 градусів удень. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

На заході завтра вночі -6/-4 градуси, вдень -3/-1, пройде сніг. У п'ятницю також опади. Температура повітря вночі - близько -7/-5 градусів, вдень -4/-2. У суботу вночі температура повітря складе -9/-7 градусів, вдень близько 4-2 морозу, невеликий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У південних регіонах 6 грудня прогнозується 0-2 градусів вночі, 5-7 вдень. Невеликий дощ. У п'ятницю вночі - близько 0-2 градусів, денна температура 0-2. Пройде дощ з мокрим снігом. У суботу можливі опади. Вночі -4/-2 градуси, вдень 1-3 тепла. Вітер південно-східний, північно-західний, 7-12 м/с.

У Криму завтра 2-4 градусів вночі, 10-12 вдень. Невеликий дощ. У п'ятницю вночі 2-4, вдень -1/+1 градус. Пройде мокрий сніг. У суботу мінлива хмарність. Вночі -3/-1, вдень 3-5 градусів тепла. Вітер південно-східний, північно-західний, 7-12 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -1/+1, вдень 2-4, дощ з мокрим снігом. У п'ятницю піде мокрий сніг. Вночі близько -5/-3 градусів, вдень температура складе до -3/-1 градуси. У суботу без опадів. Вночі термометри покажуть близько -6/-4 градусів, денна температура повітря становитиме -1/+1 тепла. Вітер південно-східний, північно-західний, 7-12 м/с. !zn

Читайте також:

Сніжна погода протримається в Україні ще 10 днів

Метеорологи пообіцяли на 21 грудня замість кінця світу хвилю похолодання

Перший снігопад паралізував рух у Києві

Майже 60 автомобілів застрягли на дорогах України через сніг і ожеледицю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі