Дощі в Україні закінчаться з приходом осені

Поділитися
© Steve-h, flickr.com
У вересні на території України переважатиме погода без опадів. За словами заступника начальника Гідрометцентру Анатолія Прокопенка, 5 вересня дощі пройдуть лише в західних областях.

До першого вересня на території України місцями йтимуть дощі і буде спостерігатися помірний температурний режим. Про це повідомив заступник начальника Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

За його словами, 27 серпня грозові дощі пройдуть у західних, північних і центральних областях, температура повітря складе 15-20 градусів на заході України, 21-26 - у північних та Вінницькій областях, 29-34 на решті території України, а на півдні і південному сході буде досягати 37 градусів.

28 серпня дощі перемістяться із заходу в центр, на схід і південь країни.

По всій території України нічна температура становитиме 9-16 градусів, вдень не перевищуватиме 15-20, на півдні та сході - 17-22, вдень 24-30.

29-30 серпня очікуються короткочасні дощі на сході України, місцями можливі зливи. Нічна температура становитиме 6-12 градусів, на півдні та сході - 13-19, вдень температура по Україні складе 17-23 градуси, в Одеській, Миколаївській і Закарпатській областях - 21-27 градусів тепла.

Синоптик зазначив, що 31 серпня температура істотно не зміниться, і лише вдень вона знизиться на декілька градусів. "Першого вересня в Україні буде без опадів, у цей день по всій території України буде спостерігатися помірна температура", - зазначив А.Прокопенко.

Вночі температура повітря становитиме 15 градусів, вдень - 22-27 градусів.

"Якщо говорити про початок вересня, то в Україні буде переважати погода без опадів", - сказав він.



За словами А.Прокопенка, 5 вересня дощі пройдуть лише у західних областях, а вже 6 вересня по всій території України можливі короткочасні дощі, температура повітря в ці дні вночі становитиме 8-15 градусів, на узбережжях морів 15-21 градус, а вдень буде 22 -27 градусів тепла.

7 вересня температура по всій території України становитиме 18-32 градуси. !zn

Читайте також:

В Україні оголошено штормове попередження


У понеділок в Україні різко погіршиться погода

Західна Європа пережила аномальну спеку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі