Рух у центрі Києва закрили на свята

Поділитися
Рух у центрі Києва закрили на свята © flatday.com.ua
Хрещатик закрито для руху автотранспорту до 8 січня. У ДАІ також попросили киян у святкові дні не виїжджати на особистому транспорті без термінової необхідності.

Державтоінспекція Києва повідомляє, що буде перекрито рух усіх видів транспорту в місцях проведення святкових заходів.

Рух буде перекрито в період з 30 грудня 2012 до 8 січня 2013 року на вулиці Хрещатик на ділянці від вулиці Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького, а в разі необхідності і до Бессарабської площі.

Водіям доведеться об'їжджати і такі вулиці, як Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), де з 18:00 31 грудня 2012 до 6:30 1 січня 2013 буде заборонено рух всього транспорту, крім громадського.

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста 31 грудня з 16:00 і 7 січня з 11:00, а саме на вулицях: Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності); Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського); Еспланадна; Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної); Шота Руставелі (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).

Столична ДАІ звертається з проханням до киян та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з обмеженням дорожнього руху. «Також прохання до водіїв - не виїжджати на особистому транспорті без нагальної потреби і за можливості користуватися громадським транспортом», - наголошується в повідомленні. !zn

Читайте також:

ДАІ перед святами нагадала водіям про допустиму норму алкоголю

У новорічну ніч київські таксисти піднімуть ціни мінімум у два рази

Дві третини українців зустрінуть Новий рік вдома, витративши на свято близько 500 грн

В Україні з 25 грудня значно потеплішає, але на Новий рік дощу не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі