Дводенний снігопад на Буковині зупинив вантажний транспорт

Поділитися
© travel.huanqiu.com
Під час дводенного снігопаду у Чернівецькій області випала місячна норма опадів. На парковках і узбіччях доріг очікують покращення погоди 150 вантажівок.

Через снігопад введено тимчасове обмеження проїзду вантажного транспорту по території Буковини, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

«У даний час на території Чернівецької області спостерігається ускладнення погодних умов, сильний снігопад. Рух великогабаритного транспорту у такій ситуації значно ускладнює роботу дорожніх служб і в цілому небезпечний для самих водіїв вантажівок. Тому для розчищення доріг від снігу та недопущення заторів у русі водіям вантажного транспорту рекомендовано припинити подальший рух до закінчення опадів», - йдеться у повідомленні.

За даними ДАІ, автомобілі, які змушені були припинити рух, припарковані у місцях відстою (АЗС, стоянки, TIR-паркінги) і на узбіччях доріг. В цілому очікують покращення погоди близько 150 транспортних засобів.

Враховуючи дводенний снігопад, який вже перевищив місячну норму опадів, Буковинська державтоінспекція працює в режимі посиленого несення служби. Допомогу учасникам дорожнього руху надають 90 працівників дорожньо-патрульної служби, зазначається в повідомленні. !zn

Читайте також:

Майже 60 автомобілів застрягли на дорогах України через сніг і ожеледицю

Ураган в Одесі: дерева перекрили вулиці, море затопило набережну (ФОТО)

Слідом за сильним снігопадом Москву накрив «крижаний дощ» (ВІДЕО)

По Україні оголошено штормове попередження

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі