Експертиза куль «караванського стрільця» допоможе розкрити інші злочини

Поділитися
Правоохоронці відправили кулі, випущені вбивцею трьох охоронців у ТРЦ «Караван» Ярославом Мазурком, на балістичну експертизу. Міліція не виключає, що результати можуть вивести слідство на цілий ряд інших злочинів.

Кулі, випущені у київському ТРЦ «Караван», як і залишені там гільзи, можуть вивести слідство на цілий ряд інших злочинів.

Зокрема, як вдалося дізнатися, можливий вбивця трьох охоронців Ярослав Мазурок використовував спеціальний мішечок для гільз, але загубив його на місці злочину. Слідство вже передало на балістичну експертизу знайдені гільзи.

Як повідомляється, підозрюваний використовував кулі від пістолета Макарова калібру 9 на 18 міліметрів «ПМ». Зараз експерти детально їх перевіряють і звіряють з тими, які є в базі злочинів, а їх близько 500.

При цьому, розкривати деталі злочину правоохоронці поки не поспішають, посилаючись на таємницю слідства.

Таким чином, кулі, випущені в «Каравані» можуть вивести слідство на цілий ряд інших злочинів. Вже очевидно, що мова не йде про російського кілера, на рахунку якого 18 жертв, оскільки заряди не ті. Але не спійманого «караванівського» стрільця «приміряють» під деякі інші вбивства, і не тільки на території України.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувача, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок. !zn

Читайте також:

У МВС впевнені на 100%, що стрілець із «Каравану» - Мазурок

Глава МВС порадив «караванському стрільцю» прийти і здатися

Міліція оприлюднила нове ФОТО стрільця з «Каравану»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі