Фанати «Динамо» влаштували акцію на захист засуджених за вбивство судді (ФОТО)

Поділитися
Ультрас «Динамо» під час матчу в Лізі чемпіонів влаштували акцію на захист «незаконно» засуджених за вбивство київського судді Сергія Зубкова. Фанати прийшли на стадіон "Олімпійський" у чорних футболках. Під час матчу розгорнули банер "Волю Павличенку" і повернулися спиною, заклавши руки за голову.

Ультрас "Динамо" під час матчу в Лізі чемпіонів 3 жовтня влаштує акцію на захист засуджених за вбивство київського судді Сергія Зубкова Дмитра та Сергія Павличенків.

Фанати прийшли на стадіон "Олімпійський" у чорних футболках. Під час матчу розгорнули банер "Волю Павличенкам" і повернулися спиною, заклавши руки за голову.

У своїй заяві вболівальники підкреслили, що відтепер всі їхні акції будуть проходити таким чином і під таким гаслом. "Незважаючи на численні порушення під час слідчих дій, незважаючи на те, що досі не знайдено знаряддя скоєння злочину, незважаючи на те, що свідки не впізнали в підозрюваних убивць судді Зубкова, а також заявили в суді про те, що на них тиснули слідчі, суд виніс вирок батькові й синові - Дмитру та Сергію Павліченкам, визнавши їх винними у вбивстві, якого вони не скоювали", - йдеться в заяві ультрас.

"Відтепер, і до моменту, поки Сергія і Дмитра не звільнять, а винуватців їхніх страждань суворо не покарають, всі наші акції будуть проходити під єдиним гаслом - "Волю Павличенкам!", - підсумували вболівальники.


Вони пообіцяли зробити все можливе, щоб привернути увагу української і світової громадськості до цієї справи і закликали уболівальників інших клубів їх підтримати.

Як відомо, 2 жовтня Голосіївський райсуд Києва засудив Дмитра Павличенка до довічного ув'язнення, а його сина Сергія Павличенка - до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова.

Сергій Павличенко, за деякими даними, був учасником фанатського руху київського «Динамо». І, як стверджують ультрас, в суді це вважають обтяжливою обставиною. !zn

Читайте також:

У Києві затримали другого підозрюваного у вбивстві судді Зубкова

Міліція розкрила вбивство судді Шевченківського райсуду

У Києві вбили суддю Шевченківського райсуду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі