Франція продовжує позбуватися нелегальних іммігрантів

Поділитися
Число висланих за межі Франції іноземців-нелегалів досягло в 2011 році 32,9 тис., і ця цифра має зрости до 35 тис. у 2012 році, заявив у вівторок міністр внутрішніх справ Франції Клод Геан.

"Цей показник перевищує на 5 тис. план з примусового виселення іноземців, запланований міністерством внутрішніх справ на 2011 рік, і є рекордним", - пояснив міністр у вівторок на прес-конференції в Парижі.

К.Геан повідомив, що в 2011 році владою було видано 182,6 тис. видів на проживання іноземцям з первинного запиту проти 189,5 тис. в 2010 році. У порівнянні з 2010 роком на 26% скоротилася професійна імміграція та на 14% - імміграція за сімейними мотивами.

Міністр внутрішніх справ висловив побажання скоротити в майбутньому кількість документів, що видаються, і, які дозволяють легальне перебування іноземців на території Франції до 150 тис. в рік, як це було в 90-і роки минулого століття.

К.Геан зазначив, що рівень злочинності серед іммігрантів у Франції перевищує в два-три рази загальний рівень злочинності в країні. Виходячи з даних останньої доповіді Національної обсерваторії злочинності і кримінальних покарань (ONDRP), у 2010 році 226,7 тис. іноземців були пред'явлені звинувачення поліцією і жандармерією. При цьому в 40% випадків - за порушення закону про іноземців. 137,1 тис. іноземців були звинувачені у скоєнні злочинів, які не мають відношення до закону про іноземців, а також до дорожніх пригод. Це приблизно 13% від загального числа затриманих у країні органами правопорядку порушників у 2010 році.

Наразі іммігранти становлять близько 6% населення Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі