Французька поліція перекриє доступ до притулку від «кінця світу»

Поділитися
Французька поліція перекриє доступ до притулку від «кінця світу» © rnd-sale.ru
Французькі правоохоронні органи 19 грудня обмежать доступ до гори Бюгараш, яка вважається одним з можливих притулків на випадок нібито прийдешнього "кінця світу" 21 грудня.

У середу французькі правоохоронні органи обмежать доступ громадян в околиці гори Бюгараш, яка вважається одним з можливих притулків на випадок нібито прийдешнього апокаліпсису.

Починаючи з середи на дорогах в районі Бюгараша з'являться контрольні пости, в околицях чергуватимуть патрулі. В операції задіяні близько 150 жандармів і пожежних-рятувальників, за необхідності їхнє число буде збільшено.

У разі напливу громадян дороги будуть перекриті. Для безперешкодного доступу в селище Бюгараш з населенням близько 200 осіб місцевим жителям необхідно замовити спеціальний пропуск для себе чи друзів і близьких, які хочуть їх відвідати у передріздвяні дні.

До 23 грудня доступ до піку Бюгараш, а також розташованих під горою печер, буде заборонений.

-Влада Аргентини перекриє доступ до гори Уріторко, побоюючись суїцидів 21 грудня

Під заборону потрапили також польоти над вершиною, встановлення наметів, піші походи і всякого роду розважальні заходи - такі як рейв-вечірки та масові вечірки.

Своїми діями місцева влада сподівається стримати потік людей, який вірять у швидкий кінець світу і сподіваються пережити його в районі гори Бюгараш, а також маси цікавих представників ЗМІ.

"Я закликаю всіх жителів планети: не приїжджайте в Бюгараш!", - намагається напоумити громадян мер селища Жан-П'єр Делор.

Рішення про обмеження доступу в цей район представники влади пояснюють неможливістю гарантувати безпеку людей на крутих схилах вершини, а також турботою про спокій жителів села, і так уже виснажених підвищеною увагою до себе.

Явних ознак того, що в районі очікується стовпотворіння, влада не має, проте вона стурбована галасом у ЗМІ та ефектом, який він може зчинити.

Представники влади також повністю впевнені, що навіть якщо тих, хто щиро вірить у притулок, і цікавих приїде порівняно небагато, то вже журналістів точно буде натовп. "Чесно кажучи, вони вже почали трохи діставати", - заявив мер Бюгараша. !zn

Читайте також:

Українці добре інформовані про «кінець світу», але мало вірять і майже не готуються

Метеорологи пообіцяли на 21 грудня замість кінця світу хвилю похолодання


Курс долара хвилює українців більше «кінця світу»

Кінець світу передбачити не майя, а ацтеки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі