Генпрокуратура: Автокав'ярні в Києві ніхто не забороняв

Поділитися
© kievstreet.net
Після проведення перевірки Генпрокуратурою було встановлено, що інформація про заборону діяльності автокав'ярень не відповідає дійсності, і що даний вид торгівлі ніхто не забороняв.

Генеральна прокуратура спростовує інформацію про те, що в Києві була заборонена діяльність автокав'ярень на час чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби наглядового відомства.

За результатами перевірки Генпрокуратура, зокрема, встановила, що на сайті територіального управління Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки в Київській області та Києві була поширена недостовірна інформація про заборону з ініціативи управління на час 2012, експлуатації автокав'ярень в Києві.

За даними наглядового відомства, питання про безпеку експлуатації автокав'ярень дійсно було розглянуто 1 червня на нараді за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації, керівника міжвідомчої координаційної штабу з питань безпеки та правопорядку.

«Однак рішення про заборону цього виду господарської діяльності не приймалося», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше управління Держгірпромнагляду по Києву та області повідомило, що в столиці на час ЧЄ-2012 з футболу заборонено діяльність автокав'ярень. !zn

Читайте також:

Від початку Євро-2012 в Україну приїжджає до 300 тис. туристів на день

Міліціонерам на час Євро-2012 заборонили лузати насіння

Київська влада хоче заборонити фанатам купатися під час Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі