Герман не знає, чи її племінник в ізоляторі за побиття слідчого

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Після побиття хлопця та двох дівчат, а також старшого слідчого міліції на одній із львівських дискотек, в ізолятор потрапив якийсь Олег Бокало, якого ЗМІ називають племінником радника президента Ганни Герман. Сама Герман каже, що їй з родичів ніхто не телефонував із цього приводу.

На дискотеці у Львові було побито хлопця і двох дівчат, одним з призвідників ЗМІ називають Олега Бокала - нібито племінника радника президента Ганни Герман, повідомила газета «Сегодня».

Сама Герман каже, що нічого про це не чула. «У мене багато племінників, і всі вони рівні перед законом, і я в тому числі. Мені ніхто не телефонував, нічого не розповідав», - заявила Герман.

За даними МВС, призвідників бійки, серед яких є якийсь Олег Бокало, відправлено в ізолятор. «Близько трьох годин ранку у Сихівський райвідділ звернулися дві жінки і чоловік, які повідомили, що двоє невідомих заподіяли їм тілесні ушкодження. На місце приїхала слідчо-оперативна група і стала спілкуватися з тими, на кого заявили. У відповідь міліція почула образи, вони почали плювати на форму і завдали ударів старшому слідчому. Порушено фактову кримінальну справу за статтею «Хуліганство», - повідомили в прес-службі Львівської УВС. !zn

Читайте також:

Toyota з помічниками міністра Близнюка на смерть збила двох велосипедистів

Екс-пасинок Фірташа, який збив насмерть двох людей, живе в Києві під іншим прізвищем, - ЗМІ

Водій, який збив двох даішників біля «Олімпійського», був під дією наркотиків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі