Глава донецької податкової написав «Казку про їжачка-податківця»

Поділитися
© Константин Буновский, dn.kp.ua
Перші 16 примірників «Казки про їжачка-податківця» вже знайшли своїх щасливих читачів. У вересні першокласники Донецької області отримають її на святі «Першого дзвінка».

Голова Державної податкової служби Донецької області Вадим Бондаренко презентував свою книгу для дітей «Казка про їжачка-податківця», приурочивши цю подію Міжнародного дня захисту дітей 1 червня.

Презентуючи свою книгу, Бондаренко зазначив, що «податкова культура у платників формується в дитячому віці, тому податківці регіону приділяють значну увагу роботі з підростаючим поколінням».

«Я втомився відповідати на питання своїх дітей, де я працюю і чим займаюся. Тому вирішив розповісти про це їм і всім дітям в літературній формі. Вважаю, це мені вдалося », - пояснив керівник обласної податкової.

У ході презентації Бондаренко подарував кожному з 16-ти майбутніх платників податків примірник «Казки про їжачка-податківця» і пообіцяв, що у вересні першокласники регіону отримають її на святі «Першого дзвінка». !zn

Читайте також:

Про шанси на виживання


Захарченко визнав тиск на бізнес з боку правоохоронців


Глава МВФ Лагард не платить податки

Податкова відкрила в Києві окремий VIP-офіс для великого бізнесу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі