Голованівський головлікар шкодує, що без Лозінського нікому відстрілювати браконьєрів

Поділитися
© Getty Images
Головний лікар Голованівської районної лікарні Сергій Стоянов вважає, що покарання народного депутата Віктора Лозінського було занадто суворим.

Головний лікар Голованівської районної лікарні Сергій Стоянов вважає, що покарання народного депутата Віктора Лозінського було занадто суворим.


«Вважаю, було політичне замовлення. Прикро. Зараз на угіддях, які раніше належали Лозінському, бешкетують браконьєри, багато підранків - молодих диких кіз, кабанів. Відразу видно - нема у лісі господаря», - цитує лікаря газета «Сегодня».

Нагадаємо, що Сергій Стоянов фігурував у «голованівській справі», як лікар, який виїхав на місце вбивства Валерія Олійника.

Водночас звичайні жителі райцентру вважають, що вирок В.Лозінському повернув багатьом віру в справедливість.

Думаю, суд виніс справедливий вирок, хоча за те, що Лоза зробив, він заслужив і довічне ув'язнення. Багато хто не вірив, що справедливість восторжествує, але якщо вирок залишиться чинним, то за таке варто боротися. І для інших депутатів наука - вони стільки нахапали, стільки сіл розорили, що серце кров'ю обливається...», - сказав журналістам житель Голованівська Олександр Ромащенко.

Нагадаємо, що вчора, 20 квітня, Дніпровський районний суд Києва засудив колишнього народного депутата України В.Лозінського до 15 років позбавлення волі.

16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області внаслідок зіткнення з народним депутатом від БЮТ В.Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком та начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник, 1954 року народження.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі