Інтернет-квитки на поїзд можна буде роздрукувати самому, не звертаючись до каси

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
"Укрзалізниця" встановила в Києві термінал для друку інтернет-квитків. Тепер пасажири зможуть самостійно і швидко роздрукувати проїзний документ за допомогою терміналу за наявним номером або через штрих-код замовлення.

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") відкрила на вокзалі станції Київ-пасажирський термінал самообслуговування з друку проїзних документів, придбаних через інтернет.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", раніше вона ввела спеціальні каси на великих вокзалах, де є можливість обміняти роздрукований веб-квиток на звичайний.

За словами головного інженера головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Євгена Дихне, наведеними в повідомленні, це зроблено в зв'язку з тим, що за законодавством пасажиру потрібно документ суворої звітності, тому не можна просто йти до вагона з веб-квитком.

"Тепер пасажир, не звертаючись до залізничної каси, має можливість самостійно і швидко роздрукувати проїзний документ за допомогою терміналу за наявним номером або через штрих-код замовлення. Ця процедура займе 30-40 секунд", - сказав Дихне.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" в 2011 році продала через інтернет 693,9 тис. квитків, що в 5,2 рази більше ніж у 2010 році. !zn

Читайте також:

«Укрзалізниця» пропонує оформляти групові заявки в період свят

Квиток на поїзд можна буде купити за 90 діб

Мінінфраструктури має намір спростити повернення залізничних квитків

"Укрзалізниця" рекомендує купувати квитки через інтернет, а не в касах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі