Через негоду ДАІ обмежила рух в п'яти областях України

Поділитися
Через негоду ДАІ обмежила рух в п'яти областях України © Tengrinews.kz
У зв'язку зі складними погодними умовами, ДАІ обмежила рух на найбільш небезпечних ділянках доріг в Україні. Загалом під тимчасове обмеження потрапили Волинська, Івано-Франківська, Хмельницька, Тернопільська та Рівненська фобласті.

Тимчасові обмеження на деяких ділянках автомобільних доріг введені в 5 областях.

У Волинській області тимчасово обмежено рух на трасах: Т-03-03 (Луцьк-Радомишль-Демидівка на Дубно) з км 8 - 18 у напрямку Рівненської області - для вантажного транспорту.

В Івано-Франківській області: Р-20 Снятин-Тязів км 0-27 - для всіх видів транспорту; Р-24 Татарів - Косів - Коломия - Борщів - Кам'янець-Подільський км 136-172 - для всіх видів транспорту.

У Хмельницькій області: М-12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, км 191 - 272 обмежене для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання; Р-48 Кам'янець-Подільський - Сатанів - Війтівці - Білогір'я, км 0 - 159 - для вантажного транспорту , не обладнаного пристроями протиковзання; Т-23-08 Гуків - Дунаївці - Могилів-Подільський, км 0 - 109 - для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання; Т-23-21 Ярмолинці - Кам'янець-Подільський км 0 - 51 - для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання.

У Тернопільській області: Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль км 80-95 - для всіх видів транспорту; організовано об'їзд через прилеглі населені пункти; Р-41 "Обхід м. Тернополя" (км 20-27) - для всіх видів транспорту; Р-32 "Біла Церква - Кременець" (км 2-16) - для всіх видів транспорту.

У Рівненській області через снігові перемети ускладнено, а в окремих випадках обмежено рух транспорту на місцевих автомобільних дорогах у межах Здолбунівського, Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Дубенського, Демидівського, Зарічненського, Костопільського, Корецького, Млинівського, Острозького, Рокитнівського та Рівненського районів.

Нагадаємо, рух на автодорозі Київ-Чоп між містами Броди і Буськ (Львівська область) було паралізовано з вечора суботи, 15 грудня.

16 грудня на трасі Київ-Чоп ситуація була критична. Через сніг та хуртовини утворився затор з машин, фур, автобусів довжиною в 40 км. !zn

Читайте також:

Жертвами морозів в Україні стали 37 осіб

Через негоду у дев'яти областях України обмежено рух транспорту

У Тернополі через сніг закрили школи: діти не можуть дістатися

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі