До акції протесту у Львові приєднаються чорнобильці Луганщини

Поділитися
До учасників безстрокової акції протесту чорнобильців у Львові, які розбили наметове містечко біля будівлі Львівської ОДА приєдналися представники чорнобильських організацій Луганської області.

Про це повідомив учасник акції протесту у Львові, співголова Громадянського руху «Вперед!» Руслан Секела.

«З Києва до Львова виїжджають чорнобильці Луганщини, які 14 грудня брали участь у мітингу чорнобильців біля Кабінету міністрів України. Луганчани мають намір підтримати акцію чорнобильців Львівщини та приєднаються до їхньої безстрокової акції. Вони мають намір встановити свій намет від чорнобильців Луганщини поруч із п'ятьма наметами чорнобильців Львівщини», - сказав він.

Активіст уточнив, що делегація чорнобильців-луганчан виїхала ввечері потягом з Києва, і вранці вони прибудуть до Львова.

У свою чергу голова Благодійного фонду «Діти Чорнобиля Львівщини» Валентина Буренок зазначила, що акція протесту чорнобильців у наметовому містечку біля будівлі Львівської ОДА триває, і поки її учасники не мають наміру її припиняти до задоволення своїх вимог про виконання судових рішень щодо належних виплат чорнобильцям.

Нагадаємо, із 6 грудня біля будівлі Львівської ОДА триває безстрокова акція протесту представників чорнобильських організацій Львівщини, до яких приєдналися представники ГР «Вперед!». На площі біля ОДА в даний час встановлено 5 наметів, в яких цілодобово перебуває від 5 до 15 учасників акції.

Як повідомлялося, 27 листопада під час демонтажу наметового містечка протестуючих чорнобильців у Донецьку помер учасник акції Г.Конопльов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі