КМДА зголосилася допомогти Червоному Хресту протистояти рейдерському захопленню

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© vipstal.ru
Київська міська державна адміністрація (КМДА) підтримує Товариство Червоного Хреста в питанні рейдерського захоплення офісу товариства, будівлю якого в самому центрі Києва воно займає майже 90 років поспіль, заявив у коментарі ZN.UA заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) підтримує Товариство Червоного Хреста в питанні рейдерського захоплення офісу товариства, будівлю якого в самому центрі Києва воно займає майже 90 років поспіль.


Про це у коментарі ZN.UA заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, який курує питання комунальної власності Києва.

«Юридичні служби КМДА зараз уважно стежать за цією ситуацією. Наскільки мені відомо, позиція Червоного Хреста щодо цієї суперечки є юридично бездоганною, і у нас немає сумнівів, що товариство на законних підставах займає ці приміщення», - сказав він.

«Більше того, ми (Київміськадміністрація, - ред.) готові увійти в якості третьої особи в цю суперечку і, відповідно, доводити законність використання товариством приміщень», - підкреслив О.Пузанов.

Він також зазначив, що КМДА готова надавати і вже надає Товариству консультаційну допомогу щодо захисту його інтересів у суперечці. «Спільно з ними ми відпрацьовуємо юридичну складову справи і сподіваємося, що Червоний Хрест залишиться в цих приміщеннях і продовжить свою корисну для суспільства діяльність», - підкреслив київський чиновник.

Як повідомляло раніше ZN.UA, напередодні президент Національного Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко звернувся з відкритим листом до президента України Віктора Януковича, в якому просить главу держави запобігти рейдерському захопленню (у товариства намагаються відсудити передане Київрадою у 2000-му році в безоплатне користування приміщення на вул.Пушкінська 30-а).

Зазначимо, що викликає подив та оперативність, з якою це питання розглядається в Окружному адміністративному суді Києва. Зокрема, позов подано громадянкою Рубльовою Катериною Олександрівною 2 червня, а вже наступного дня - 3 червня - суд прийняв перше рішення. І це тоді, коли деякі позови місяцями «лежать» у суді, чекаючи своєї долі.

Також цікавим є і той факт, що заявниця за вказаною у позові адресою не проживає. До того ж на засідання суду вона не з'явилася, у зв'язку з чим було прийнято рішення перенести його на 18 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі