КМДА запропонувала киянам за гривню обрати логотип столиці

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© newlogo.kiev.ua
Влада Києва оголосила про початок смс-голосування, покликаного обрати логотип міста. До уваги киян 10 претендентів.

Київська міськадміністрація (КМДА) ініціювала проведення конкурсу «Логотип і стиль міста Києва». Захід проводиться з 6 лютого по 6 березня 2012 року.

Комунальне підприємство «Столиця» у рамках конкурсу пропонує всім охочим надіслати смс на платний номер і за символічну плату в 1 гривню підтримати одного з 10 претендентів.

Окрім того, користувачі соціальних мереж можуть віддати свій голос по одному голосу з кожної з мереж: facebook, vkontakte, google+.

«Наша мета: домогтися того, щоб Київ отримав логотип і стиль, гідні нашого міста, обрані відкрито, професійно та об'єктивно», - повідомляється на сайті конкурсу newlogo.kiev.ua.

За словами організаторів, до участі було залучено вільних дизайнерів, студії дизайну, художників, ЗМІ та всіх, «кому небайдужа доля логотипу та стилю Києва». !zn

Як відомо, конкурс на кращий логотип та слоган столиці було розбито на три етапи. Перший - передбачав відбір професійним журі 10-ти робіт фіналістів.

На другому етапі кияни повинні самі оцінювати відібрані роботи через інтернет-голосування та смс). На третьому етапі роботи оцінюватимуть іноземці.

Переможцем стане той, хто набере найбільше балів за підсумками другого і третього етапів. На нього чекає грошова премія у розмірі 50 тис. гривень.
!zn


Читайте також:

Київ почав готуватися до можливої повені

До Євро-2012 Київ готовий на 90%

У Києві відкриють 68 безкоштовних льодових катків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі