Київський метрополітен переведуть на зимовий графік

Поділитися
© antiquesandartireland.com
Для забезпечення належних пасажирських перевезень в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр.. комунальне підприємство «Київський метрополітен» розробить і з 3 вересня введе в дію зимовий графік руху потягів.

Для забезпечення належних пасажирських перевезень в осінньо-зимовий період 2012-2013 років комунальне підприємство «Київський метрополітен» повинно було розробити і з сьогоднішнього дня ввести в дію зимовий графік руху потягів, повідомили в прес-службі КМДА.

Фахівці повинні були відкоригувати оперативні плани снігоборотьби, що передбачають порядок, терміни, послідовність і засоби очистки від снігу колій, стрілочних переводів та прилеглих станцій. Також повинні були визначити місця складання снігу на промислових майданчиках електродепо та погодити з районними дорожньо-експлуатаційними управліннями Києва місця для складання снігу на звалищі міста.

На вагоноремонтному заводі метрополітену проведено капітальний та поточний ремонти 90 вагонів, також відремонтовано 7 ескалаторів, замінено 419 дефектних перевідних брусів, виконано поточний ремонт 17 стрілочних електроприводів.

Окрім того, на об'єктах метрополітену проводять роботи з підготовки службово-виробничих приміщень, коригують графіки роботи освітлення, опалення. !zn

Читайте також:

Станцію метро «Теремки» відкриють у травні 2013 року

Будувати першу станцію метро на Троєщину розпочнуть вже у вересні

У 2013 році відновляться роботи з будівництва станції метро «Львівська брама»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі