Кирила у Борисполі зустріла напівгола активістка FEMEN зі словами «Вийди геть!» (фото, відео)

Поділитися
© Інна Соколовська, femen.livejournal.com
Активістка руху FEMEN кинулася назустріч патріархові Московському Кирилу під час його прибуття в аеропорт "Бориспіль". Вона намагалася зірвати з себе одяг і кричала «Вийди геть». Охорона відтягнула дівчину вбік.

Активістка FEMEN кинулася до Патріарха Кирила, який, зійшовши з літака в аеропорту «Бориспіль», прямував до столика преси, намагалася зірвати з себе одяг і кричала «Вийди геть».

Охорона відтягнула дівчину вбік.

Як повідомлялося, Патріарх Московський і всієї Русі Кирило 26 липня прибув до України з триденним візитом. Літак глави Російської православної церкви приземлився в аеропорту «Бориспіль».

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
Приїзд патріарха приурочений до 20-річчя предстоятельського служіння митрополита Київського і всієї України Володимира та до Дня хрещення Київської Русі.

Відразу з аеропорту Кирило прибуде до Києво-Печерської Лаври, де зустрінеться з митрополитом Володимиром та візьме участь у засіданні священного синоду Російської православної церкви.

Як очікується, у другий день перебування патріарха Кирила в Києві, 27 липня, вранці продовжиться засідання священного синоду. Після його завершення планується прес-конференція.



Крім того, на 13.00 заплановано молебень на Володимирській гірці, а після - урочисту академію з нагоди 20-річчя предстоятельського служіння митрополита Володимира в палаці «Україна».

На 27 липня також запланована всеношна служба у Києво-Печерській Лаврі на площі перед Успенським собором.

У День хрещення Русі, в День святого рівноапостольного Князя Володимира, 28 липня, запланована божественна літургія на площі перед Успенським собором у Києво-Печерській Лаврі за участю митрополита Володимира і патріарха Кирила. Як очікується, буде проходити пряма трансляція літургії на Першому національному каналі. !zn

Читайте також:

Московський патріарх Кирило прибув до України

FEMEN провели в Парижі акцію «Аллах створив мене голою!»

FEMEN провели 8 березня акцію в Стамбулі проти насильства над жінками

Трьом активісткам FEMEN закриють в'їзд до Росії

Українки з FEMEN спробували «вкрасти» урну з бюлетенем Путіна (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі