Компанія Ахметова обіцяє не будувати торговий центр на Андріївському узвозі

Поділитися
У компанії відзначили, що в процесі підготовчих робіт на майданчику Андріївського узвозу не постраждав жоден пам'ятник архітектури, зокрема, будівля по вул. Андріївський узвіз, 10А.

Компанія-забудовник прийняла рішення створити малоповерховий арт-простір, що повністю зберігає дух Андріївського узвозу по вул.Фролівська,9-11 і Боричів тік, 35, замість реалізації проекту будівництва торгово-офісного центру. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ТОВ "ЕСТА Холдинг", що виступає забудовником і входить до групи компаній СКМ Ріната Ахметова.

«ЕСТА Холдинг продовжує переговори з київською владою про перегляд проекту будівництва бізнес-центру. Наша пропозиція полягає в будівництві арт-простору, який стане логічним продовженням Андріївського узвозу», - йдеться в повідомленні.

У холдингу запевняють, що всі будівельні роботу будуть розпочаті після громадських слухань та публічного затвердження проекту арт-простору на Андріївському узвозі, що враховує інтереси всіх зацікавлених сторін.

У компанії повідомили також, що в процесі підготовчих робіт на майданчику Андріївського спуску не постраждав жоден пам'ятник архітектури, зокрема, будівля по вул. Андріївський узвіз, 10А.

«Офіційні дані з бюро технічної інвентаризації та реєстру культурної спадщини Київради це підтверджують. На майданчику Андріївського узвозу підлягають реконструкції об'єкти, що не мають історичну цінність. Зокрема, це будинок 70-х років будівництва в аварійному стані на розі вул. Андріївський узвіз та вул. Фролівська», - йдеться в повідомленні. На підтвердження холдинг надав карту і фото будинку.


Як повідомлялося, на цих вихідних на Андріївському узвозі, де триває реконструкція, заявлена ​​як роботи з відновлення інфраструктури та комунікацій, знесли три історичні будівлі, серед них, за даними низки ЗМІ, будинок під номером 10А, внесений до реєстру історичних пам'яток. !zn

Читайте також:

Забудовники запевняють, що знесені будівлі поблизу Андріївського узвозу не мають історичної цінності

Роботи з будівництва офісного комплексу на Андріївському узвозі припинені

На Андріївському узвозі знесли три історичні будівлі

Попов звинуватив у знесенні будинків на Андріївському своїх попередників

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі