Комуністи збираються поставити у Дніпропетровську пам'ятники Брєжнєву і Щербицькому

Поділитися
© сериалонлайн.рф
Гроші на встановлення пам'ятників радянським вождям, «які нічого поганого нікому не зробили», комуністи хочуть випросити з держбюджету.

Дніпропетровські комуністи хочуть встановити у місті пам'ятники колишнім генеральному секретарю ЦК КПРС Леоніду Брєжнєву і першому секретарю ЦК Компартії України Володимиру Щербицькому, які довгий час тут жили і працювали.

Про це журналістам повідомив голова обласної організації КПУ Сергій Храпов, зазначивши, що з такою пропозицією комуністи виступили у рамках святкування 80-річчя Дніпропетровської області.

«Ми хочемо встановити погруддя або пам'ятники Брєжнєву і Щербицькому, які нічого поганого нікому не зробили. Вони жили і працювали у нашому місті, стали видатними політичними діячами, а також багато чого зробили для розвитку Дніпропетровська. Упевнений, що 90% населення погодиться, щоб пам'ять про них (Брєжнєва і Щербицького) було увічнено у бюстах. Про встановлення бюста Сталіну мова не йде», - зазначив Храпов.

За його словами, комуністи збираються домовлятися з владою Дніпропетровської області, щоб частину грошей на бюсти виділили з обласного бюджету в рамках святкування 80-річчя Дніпропетровської області.

Храпов зазначив, що облорганізація КПУ вже найближчим часом оголосить збір коштів серед мешканців області на створення бюстів Брєжнєву і Щербицькому.

За його словами, погруддя, залежно від наявності грошей, можуть бути встановлені або цього року, або у 2013-му - до 95-річчя Щербицького. !zn

Читайте також:

Нацкомісія з моралі з'ясує, чи пропагує насильство пам'ятник Сталіну у Запоріжжі

У Тернополі продають зошити зі Сталіним і Леніним

Влада Запоріжжя визнала пам'ятник Сталіну декорацією

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі